вторник, 21 апреля 2020 г.

Великодній коктейль в шоколадному яйці


Великодній коктейль в шоколадному яйці

Приготуй солодкий коктейль зі смаком тірамісу на Великдень. Він подається в шоколадних яйцях.

Інгредієнти білий шоколадний лікер 25 мл
шоколадний лікер 25 мл
кавовий лікер 25 мл
маскарпоне 2 барні ложки
еспресо 50 мл
шоколадні яйця середнього розміру 2 шт.
 крижана крихта за бажанням
1. Змішати всі лікери та маскарпоне в шейкері або склянці. Додати еспресо, перемішати.
2. Гарячим ножем зрізати верхівки шоколадних яєць.
3. Наповнити келихи для мартіні декоративним сіном і помістити в них шоколадних яйця.